Кабріолет FIAT 500 Irmscher: тюнінг для народу!

Попри дебют нової генерації FIAT 500, який пропонується лише у вигляді електромобіля, паралельно також виробляється й вже відомий FIAT 500 з 2000-х років. Навіть більше: свого часу автомобіль отримав оновлену зовнішність та сучасні двигуни, що дозволяє йому й досі привертати до себе увагу клієнтів. Але кому цього замало – відтепер є ексклюзивний тюнінг-варіант від Irmscher, ще й виконаний на основі FIAT 500 з відкритим дахом. То ж від вигляду автомобіля FIAT 500 Irmscher показник «мі-мі-метру» просто зашкалює!

Спеціалісти компанії Irmscher взяли за основу FIAT 500 з гібридним 1-літровим 70-сильним двигуном та у максимальній комплектації Dolce Vita. Але зробили його ще більш унікальним: додали гарні 17-дюймові колеса Turbo Star, хвилясті наклейки на кузові, а решітка радіатора отримала овальну накладку. До речі, виконану у пісочному кольорі – як і тентований дах автомобіля. В салоні з’явились оригінальні килимки, центральний підлокітник, табличка з порядковим номером моделі – адже таких автомобілів буде вироблено лише двісті.

Звісно, тюнінг-варіант FIAT 500 Irmscher не вражає уяву технічними змінами. Але, погодьтесь, приємно мати ексклюзивну річ – і автомобіль FIAT 500 Irmscher готовий подарувати це відчуття.

Більше коментарів!