Здається, про довгоочікуваний електромобіль Hyundai IONIQ 6 ми знаємо майже все: стильний кузов з чудовою аеродинамікою, платформа E-GMP, задній або повний привод, вибір акумуляторів, камери замість дзеркал. Питання лише у вартості всього цього…

І ось нарешті електромобіль Hyundai IONIQ 6 отримав український прайс! Який починається без невеличкого майже з двох мільйонів гривень – або 1 998 600 грн, якщо бути точним. Причому це за версію з акумулятором на 53 кВт·год та електродвигуном потужністю 151 к.с. й заднім приводом.

Збільшений акумулятор (77,4 кВт·год) тягне за собою підвищення потужності: також один електродвигун та задній привод, але тепер 229 «коней». Проте одночасно – тягне і зростання ціни: від 2,176 млн грн.

Ціна Hyundai IONIQ 6 в Україні – старт від 1,99 млн грн

Нарешті, максимальна версія може запропонувати великий акумулятор, повний привод, два електромотори та загальну потужність 326 «коней». Однак такий електромобіль обходиться мінімум у 2,333 млн грн. А пакет з панорамним скляним дахом та дзеркалами-камерами змушує перетнути позначку 2,4 млн грн.

І як вам ціни – нормально чи занадто?