Після релізу Diablo IV буде отримувати значні щоквартальні оновлення з додатковими сюжетними лініями. Про це пише Gamespot, посилаючись на матеріал Game Informer.

Джо П’єпіора, помічник ігрового директора Diablo IV, сказав Game Informer, що хоча він і не наважується вживати слово «розширення», але щоквартальні оновлення гри після запуску будуть містити додатковий сюжетний контент та навіть нові ігрові механіки та функції. Крім того, такі оновлення будуть супроводжуватися сезонними бойовими перепустками, які мають як безплатний, так і преміум-варіанти. Трохи раніше Blizzard підтвердила, що перший сезон гри не почнеться відразу після релізу Diablo IV, а стартує дещо пізніше.

Крім того, нещодавно Blizzard надала більше інформації про те, як буде виглядати end-game Diablo IV. Кошмарні підземелля разом з областями відкритого ігрового світу під назвою Helltides становитимуть основну частину end-game. Кошмарні підземелля є складнішими реміксованими версіями тих 100 підземель, що будуть присутні у Diablo IV на момент запуску, з різними додатками та ускладненнями, які підвищать реіграбельність кожного підземелля.

Щодо Helltides, то вони можуть з’являтися одночасно на декількох територіях відкритого світу та існувати протягом обмеженого часу. У цих зонах будуть з’являтися найсмертоносніші вороги, включаючи ремікси різних босів з усієї гри.

Нагадаємо, нещодавній бета-тест Diablo IV став одним з найбільших в історії Blizzard. З нашими враженнями від бета-версії гри можна ознайомитися тут.