Бета-тест Diablo IV закінчився кілька днів тому, і Blizzard поділилася деякою статистикою щодо того, як саме гравці поводили себе під час попереднього знайомства з грою.

Так, загалом у грі було проведено понад 61,5 млн годин — тобто близько 7 тис. років! За цей час гравці вбили 30 млрд монстрів, але й самі загинули майже 47 млн разів. Косметичну нагороду Beta Wolf Pack, яка видається за досягнення 20 рівня персонажа, отримало близько 2,6 млн гравців (до речі, на відміну від іншого прогресу під час бета-тесту, ця нагорода перейде в релізну версію гри).

Класичний бос Diablo – The Butcher, був вбитий майже 600 тис. разів, а сам він зміг розправитися з 1,7 млн гравців. Що стосується найважчого боса бета-тесту Diablo IV, Ashava, в неї “рахунок” зовсім не на користь гравців: їх вона вбила понад 10 млн, тоді як сама загинула “лише” 100 тис. разів. При цьому одному гравцю майже вдалося вбити її соло – але лише “майже”.

Також Blizzard повідомила, що найпопулярнішим класом став Чарівник, другим — Некромант (при тому, що він був доступним лише у другій, відкритій частині бета-тесту). Крім того, під час тесту Diablo IV опинилася на першому місці за кількістю глядачів на Twitch.