Ресурс 9to5Mac поділився ексклюзивними рендерами iPhone 15 Pro, які базуються на CAD-моделі пристрою (такі файли зазвичай отримують заводи, які виготовляють кейси для смартфонів). Зображення демонструють помітну різницю в дизайні у порівнянні з торішнім флагманом Apple.

Нові рендери iPhone 15 Pro демонструють тонші рамки, більш заокруглий корпус і порт USB-C

Перша найпомітніша відмінність це, звісно, наявність порту USB-C, який приходить на зміну Lightning. Це досить знакова подія для Apple, тож, напевно, компанія приділить йому окрему частину своєї презентації. До речі, в Мережі також з’явилось і живе фото, яке демонструє USB-C порт в iPhone 15 Pro.

https://twitter.com/uredditor/status/1626355192726712320?s=61&t=0xd-19Xt2HrvuTbvyPfGPA

Корпус смартфона отримає більш заокруглі грані. Це стосується як металевої рамки, так і захисного скла, яке отримає невеличкий 2.5D-ефект. Таким чином буде комфортніше тримати пристрій в руці. Також трохи зміниться дизайн клавіш регулювання гучності та регулятора вимкнення звуку.

iPhone 15 Pro може отримати титановий корпус

Виступ блоку камер знову збільшиться, а отже можна розраховувати на їхній апгрейд. Принцип їх розташування залишиться незмінним — три модулі камери й сенсор LiDAR в прямокутному блоці.

Нові рендери iPhone 15 Pro демонструють тонші рамки, більш заокруглий корпус і порт USB-C

iPhone 11 Pro > iPhone 14 Pro > iPhone 15 Pro

Рамки навколо дисплея будуть тоншими, тож, напевно, стануть меншими й габарити пристрою на декілька міліметрів. Розмір Dynamic Island залишиться таким же, як в iPhone 14 Pro.