Видання MacRumors із посиланням на користувача Твіттеру ShrimpApplePro розповідає, що рамка в iPhone 15 Pro може змінити форму, отримавши округліші грані задньої частини, на кшталт того, як це зроблено з корпусом нових MacBook Pro. Останній раз округлі боковини використовувалися в моделі iPhone 11.

Також смартфон може замінити медичну сталь рамки на титан. При цьому позаду так само залишиться скло.

Отже, новий iPhone 15. З попередньої інформації, яку я маю, iPhone 15 матиме новий дизайн рамок. Кут заднього краю (як показано на зображеннях) буде округленим, а не квадратним. Матеріалом також буде титан. Ще дуже рано сприймати це як є.

До речі, заднє скло залишиться. Особисто я вважаю, що цей дизайн створить справді красивий перехід від задньої частини до виступу камери.

Чутки про титан в корпусі топових моделей iPhone з’являються не вперше. Раніше цього року вже були чутки, що iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max можуть отримати титанові рамки, але цього не сталося. Простіші моделі iPhone 14 та iPhone 14 Plus традиційно використовують алюмінієві шасі.

Менше з тим, титан все ж з’являється в патентах компанії Apple, який можуть використовувати в розробці не лише iPhone, але й iPad та MacBook. Це дозволить збільшити міцність пристроїв, а також додати стійкості перед появою подряпин та дрібних пошкоджень.

Якщо титан все ж з’явиться в характеристиках нових iPhone, це все одно буде не перший пристрій компанії з такого матеріалу, адже він вже використовується в Apple Watch Ultra. Також користувачі Apple Card отримали фірмові карти з цього металу.