Розмови про те, що iPhone може змінити сталь на титан та злегка поміняти форму корпусу вже були. Також з’являється інформація, що Apple розглядає можливість додати до лінійки ще одну модель, яка буде дорожчою за всі поточні варіанти. Подібний план можуть реалізувати вже у 2024 році.

Якщо провести паралель, такий смартфон може мати індекс Ultra в назві, як і найдорожчі версії Apple Watch або найпродуктивніші версії процесорів Apple Silicon в Mac Studio.

Звісно, подробиць щодо подібної зміни в лінійці iPhone поки що майже немає, а якщо роботи над новинкою й ведуться, то за щільно закритими дверима. Але це не проблема для фантазії небайдужих до теми дизайнерів, які можуть уявити, які саме елементи зовнішності можна перенести з Apple Watch Ultra на подібний iPhone.

Так, Йонас Данерт поділився своїм баченням такого «запозичення» дизайну. Він скомбінував особливості форми корпусу Apple Watch Ultra й переніс їх на смартфон.

Таким чином iPhone отримав титановий корпус, кнопки якого мають окремі виступи з корпусу, адаптований до суворіших умов використання блок камер, перероблений перемикач режимів сповіщення, додаткову кнопку з колірним акцентом, який також можна побачити навколо порту для заряджання.

«Я гадки не маю про всі витоки. Це була лише вправа, щоб побачити, чи можливо адаптувати мову дизайну Watch Ultra» — зазначив Йонас.

Звісно, цей рендер не є вірогідним й навряд вгадає реальний дизайн майбутнього смартфона. Але побачити подібний варіант все одно цікаво. Щоправда, як і з Apple Watch Ultra, такий дизайн може сподобатися не кожному, адже далеко не всім користувачам потрібен смартфон для суворих умов використання, що відповідно позначається на його зовнішності.