У ході фіналу чемпіонату Tekken World Tour 2022 компанія Bandai Namco Entertainment нарешті розказала про розробку наступної частини популярного файтингу, Tekken 8.

По-перше, вона продемонструвала новий геймплейний трейлер з добре знайомою Ніною Вільямс у головній ролі – вона може використовувати пару пістолетів як у складі комбо, так і для фінального “добивання” суперника.

І по-друге, Bandai Namco Entertainment представила 35-хвилинне відео розробника, в якому співробітники студії зокрема розповідають про механіку посилених атак Rage та нову систему Heat – основну механіку Tekken 8, яка робить ігровий процес ще агресивнішим. Гравець зможе переходити у стан “Heat”, в якому його персонаж ставатиме сильнішим на короткий проміжок часу і додатково зможе використовувати спеціальну атаку.

Tekken 8 був анонсований під час вересневої презентації Sony State of Play та отримав перший геймплейний трейлер на церемонії The Game Awards 2022. Гра поки не має дати релізу, але вже відомо, що вона з’явиться на PlayStation 5, Xbox Series X|S та ПК.