Церемонія The Game Awards добре відома не лише своїми нагородами, але й анонсами нових ігор. Останні, як правило, займають навіть більше ефірного часу, і цей рік не став виключенням. Тому якщо ви пропустили церемонію, і одразу хочете подивитися нові трейлери, то нижче зібрані всі головні анонси The Game Awards 2022.

Hell Boy: Web of Wyrd

Майк Міньола створює відеогру Hell Boy разом з Upstream Arcade, Good Shepard Entertainment та Dark Horse Comics. Вона вийде на Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One і Xbox Series X. Проте дати виходу поки немає.

Among Us Hide N Seek

Among Us більше не просто гра для вечірок з соціальною дедукцією – 9 грудня вона отримає режим хованки.

Street Fighter 6

Шоста частина легендарної франшизи Street Fighter вийде 2 червня 2023 року.

Hades 2

Гра 2020 року, яку багато видань назвали грою року, Hades, отримає продовження з принцесою підземного світу в головній ролі. Сиквел буде випущено у ранньому доступі, а подробиці щодо релізу з’являться у 2023 році.

Judas

Judas – це однокористувацький наративний шутер від першої особи, розроблений студією Ghost Story Games під керівництвом Кена Левіна, креативного директора System Shock 2, BioShock і BioShock Infinite. Дати виходу гри поки що немає.

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon

Швидко оговтавшись від наслідків Bayonetta 3, PlatinumGames випускає ще одну гру про Байонетту. Цього разу це передісторія, яка вийде на Nintendo Switch 17 березня 2023 року.

Earthblade

Earthblade – наступна гра від творця Celeste, компанії Extremely OK Games, яка вийде у 2024 році.

Death Stranding 2

Наступна гра Хідео Кодзіми – Death Stranding 2, показана в похмурому трейлері, в якому знову з’являється дитина. Кодзіма був присутній на церемонії The Game Awards, де дебютував трейлер. У Death Stranding 2 знову повернуться Норман Рідус та Леа Сейду.

Tekken 8

Перший геймплейний трейлер Tekken 8, де звісно «кулаки зустрінуться з долею». Гра вийде на PlayStation та Xbox, а також у Steam.

Diablo 4

Довгоочікувана Diablo 4 вийде 6 червня 2023 року, оголосила компанія Blizzard Entertainment на церемонії The Game Awards.

Кліп фільму «Брати Супер Маріо в кіно»

На The Game Awards показали новий кліп до фільму «Брати Супер Маріо в кіно» / The Super Mario Bros. Movie, в якому можна побачити багато Тоадів. Світова прем’єра картини відбудеться 7 квітня 2023 року, в Україні 23 березня 2023 року.

Crash Team Rumble

Crash Bandicoot повертається з новим багатокористувацьким екшеном від розробника Toys for Bob. Гра отримала назву Crash Team Rumble. Її суть полягає у тому, що гравці будуть бити один одного в боротьбі за фрукт Умпа. Очікується, що гра вийде на PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One та Xbox Series X десь у 2023 році.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty DLC

Ідріс Ельба, який грає персонажа, на ім’я Соломон Рід, з’явиться в Cyberpunk 2077 в майбутньому доповненні Phantom Liberty DLC, яке планується випустити десь у 2023 році.

ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON

Розробник Elden Ring, компанія FromSoftware, перезавантажує свою мех-серію Armored Core – у франшизи не було нової гри з часів Armored Core: Verdict Day, яка вийшла у 2013 році.

Final Fantasy 16

У Final Fantasy 16 з’явилася дата виходу, завдяки новому трейлеру, який розповідає про помсту. Гра вийде 22 червня 2023 року як ексклюзив для PlayStation.