За змінами у творчих планах актора Генрі Кавілла останнім часом просто не встигаєш: то він відмовляється від ролі Геральта у серіалі The Witcher, то вирішує повернутися до ролі Супермена, а зараз взагалі з’явилася інформація, що він збирається продюсувати й заразом зіграти одну з головних ролей у серіалі за всесвітом Warhammer 40K.

Так, виявляється, такий серіал в планах в Amazon (яка також днями підтвердила роботу над серіалом за God of War). Про це повідомляє ресурс The Hollywood Reporter, за інформацією якого Amazon наразі завершує переговори з Games Workshop щодо прав на екранізацію популярної франшизи – після кількох місяців переговорів та боротьби з конкурентами, які також прагнули отримати права. Незабаром вже сама Amazon офіційно підтвердила ресурсу Deadline, що вона справді готується до зйомок серіалу за Warhammer 40K.

Як відомо, Генрі Кавілл є давнім фанатом ігор Warhammer 40K, і цю новину він прокоментував так: “я 30 років мріяв побачити екранізацію всесвіту Warhammer. Зараз, після 22 років у цій індустрії, я нарешті відчуваю, що маю достатній досвід і набір навичок, щоби втілити в життя кінематографічний всесвіт Warhammer”.

У серіалу поки що немає шоураннера та автора сценарію, але вже відомо, що Amazon зніматиме його спільно з Vertigo Entertainment.