Генрі Кавілл опублікував відео в Instagram, на якому він говорить, що повернувся до ролі Супермена. Його заява з’явилася після появи в епізодичній ролі в «Чорному Адамі», останньому на сьогодні фільмі DC, і в той час, коли з’явилися повідомлення про те, що продовження «Людини зі сталі» знаходиться в стадії розробки.

У своєму відео Кавілл називає свою появу в «Чорному Адамі» «лише дуже маленьким шматочком того, що нас чекає». У підписі також йдеться про «світанок надії, що відродилася» і про те, що терпіння людей буде винагороджено.

Попри багаторічні чутки про те, що Кавілл більше не збирається грати Супермена (які продовжували ходити ще влітку цього року), насправді не було жодного офіційного оголошення про те, що він відмовився від ролі. Однак, оскільки він знімався у фільмі «Місія неможлива: Фоллаут» та серіалі про Відьмака, ми бачили, що Супермен все рідше з’являється у фільмах розширеного всесвіту DC. До «Чорного Адама» останньою появою персонажа був кількасекундний кадр у фільмі «Шазам!» 2019 року.

Ймовірно, пройде деякий час, перш ніж Супермен Кавілла повернеться в кінотеатри, оскільки «Людина зі сталі 2» все ще знаходиться на дуже ранній стадії розробки, без режисера і сценаристів. Можливо, він з’явиться в деяких фільмах DC 2023 року, але поки що шанувальники можуть тільки сподіватися, що Кавілл знову одягне плаща Супермена.