Чутки про телеадаптацію ігрового циклу God Of War вже ходять деякий час, і нарешті сьогодні Amazon офіційно їх підтвердила: так, серіалу God of War бути:

Вперше про це заговорили ще у березні: тоді ресурс Deadline повідомив, що Amazon веде перемовини з Sony щодо екранізації популярної франшизи. Тоді, за інформацією Deadline, до роботи над серіалом планувалося залучити творців серіалу The Expanse Марка Фергюса та Хоука Остбі (Mark Fergus, Hawk Ostby), а також виконавчого продюсера та шоураннера The Wheel of Time — Рейфа Джадкінса (Rafe Judkins).

Хоча офіційний твіттер-акаунт не поширює ніяких додаткових відомостей, крім власне визнання самого факту роботи над серіалом, The Hollywood Reporter стверджує, що попередні чутки були правдивими: Джадкінс стане шоураннером, а Фергюс та Остбі — авторами сценарію та виконавчими продюсерами.

Серіал створюється за участі Sony Pictures Television, Amazon Studios та PlayStation Productions. Поки що немає ніякої інформації, які актори візьмуть у ньому участь або коли очікувати God of War на телеекранах.