Google почала розсилати запрошення на захід Made by Google, під час якого компанія традиційно презентує нові пристрої. Цього року презентація відбудеться 6 жовтня, початок о 17:00 за київським часом.

Для користувачів, які активно слідкують за новинами компанії, жовтнева презентація навряд чи принесе багато сюрпризів. Адже Google ще під час конференції I/O 2022 анонсувала й продемонструвала смартфони Pixel 7 і Pixel 7 Pro, а також смартгодинник Pixel Watch. Однак, самі гаджети викликають підвищений інтерес.

Pixel 7 і Pixel 7 Pro (останній, до слова, нещодавно з’явився в короткому відеоанбоксингу) мають стати більш довершеними версіями моделей Pixel 6 і Pixel 6 Pro, які були досить добре оцінені багатьма користувачами. Про це свідчить і високий попит на смартфони – CEO Google Сундар Пічаї в лютому назвав продажі лінійки Pixel 6 “комерційним успіхом”.

Щодо Pixel Watch, чутки стосовно смартгодинника від Google ходять мережею впродовж останніх декількох років. Нарешті ж ми зможемо побачити над чим компанія працювала увесь цей час.

Гаджет отримає круглу форму корпусу з випуклим склом, що прикриває дисплей. Грані корпусу будуть зроблені з переробленої нержавіючої сталі. Годинник отримає власну систему кріплення ремінців, вони будуть фіксуватися завдяки магнітам.

Офіційно: 6 жовтня Google проведе презентацію Pixel 7 і Pixel Watch

Pixel Watch буде працювати на основі «покращеної» версії операційної системи Wear OS 3, зокрема Google обіцяє оновлений інтерфейс з оновленою навігацією та розумними сповіщеннями. Окрім того, Pixel Watch отримають стандартні програми від Google, такі як Google Maps і Assistant, а також Google Wallet і Google Home, які будуть новими для Wear OS.