Ще навесні під час Google I/O компанія мінімально пригадала новий Pixel 7 Pro, де на декількох зображення було видно, що цього року великого оновлення зовнішності гаджета не буде. І що ближче до презентації нової моделі, то більше про неї стає відомом.

На цей раз твіттер користувача THIS IS TECH TODAY показав коротке відео з розпаковуванням нового флагмана від Google. І, здається, тим користувачам, які планують оновити торішню модель, не треба чекати від пакування новинки майже нічого нового.

На жаль, наразі відео не покаже більше за дизайн та ініціацію першого завантаження пристрою. Трохи раніше Youtube-канал Unbox Therapy вже встиг продемонструвати відео з ранніми версіями пристроїв, але вони майже не вмикалися. Що не завадило Льюїсу Хілсентегеру (Lewis Hilsenteger) поділитися враженнями від корпусу пристрою та порівняти його з попередником.

https://www.youtube.com/watch?v=4VIZirQzWss

Впізнати нову модель простіше за все по дизайну навіть не всієї задньої частини, а блока камер. Зараз він майже повністю чорний, де все одно можна побачити об’єктиви самих камер. А от в новій моделі дизайнери помітно акцентували їх, а не «приховували» у виступі. Спереду ці смартфони залишаються дуже схожими. Однак, мінімальні зміни в розмірах корпусу є, але при користуванні від них не буде відчутної різниці.

Поява вже запакованої версії Google Pixel 7 Pro говорить про те, що презентація має відбутися вже незабаром. Компанія обіцяла показати новинку восени, тому всім зацікавленим у флагманах від Google вже варто готуватися до ще одного анонсу.