Починаючи з iPhone 6 та 6 Plus, одним з найпопулярніших випробувань нових смартфонів стали тести згинання. Конструкція деяких корпусів, на жаль, має дуже слабкі місця. Через це окремі смартфони буквально гнуться, якщо на них натиснути руками. Тим паче якщо на них невдало сісти.

Пів року тому, коли руки «деструктивного» блогера JerryRigEverything — Зака Нелсона (Zack Nelson) — добралися до OnePlus 10 Pro, виявилося, що у смартфона є стара проблема, на яку не звернули увагу при розробці. Тоді Зак буквально зігнув смартфон. Лінією зламу стало місце розташування кнопок. Там боковим панелям часто не вистачає міцності, адже прорізи для кнопок значно впливають на витривалість корпусу.

Здавалося, що у розробника була можливість звернути на це увагу та виправити недолік у наступній моделі. І от настав час OnePlus 10T, який на початку серпня було офіційно презентовано, пройти свою чергу випробувань.

Візуально нова модель дуже схожа на попередню, але зовні є невеликі зміни навіть у тих місцях, де попередній смартфон й не витримав тиску. Це дало надію на те, що проблему міцності дійсно було враховано. Спойлер: марно.

Інші тести Зака для OnePlus 10T пройшли так само як й в більшості інших випадків. Але коли справа дійшла до тиску (або, краще сказати, «згинання»), все пішло майже по тому самому сценарію.

Хоча цього разу натиск з боку задньої кришки не показав такого рівня пошкоджень, як у 10 Pro, новий 10T так само зламався, коли Зак надавив на дисплей.

Звісно, для великої кількості користувачів це не стане проблемою, тому що у кожної людини свої звички та рівень обережності в поводженні з технікою та іншими речами. Але хай там як, з OnePlus 10T краще бути обережнішими.