Lenovo все ж показала новий Moto razr 2022

Обійшовшись без гучних анонсів, компанія Lenovo показала цьогорічний складаний смартфон Moto razr 2022. Його кодова назва була Maven, але старе ім’я razr все ж залишилося. На китайському сайті компанії тепер є окрема сторінка, де компанія пропонує дізнатися технічні подробиці про новий флагман (лише однією мовою). До цього вже встигли з’явитися інсайдерські дані та одна швидка демонстрація пристрою зі сцени.

І для тих, хто слідкував за цими подіями, сюрпризів майже немає. Смартфон дійсно змінив зовнішність на краще, відмовившися від класичного «підборіддя», яке лише заважало користуватися смартфоном (хоча й було фірмовим акцентом саме цієї моделі). Зверху на дисплеї зникла «брова», яку тепер заміняє невеликий виріз для фронтальної камери. Тож користувачу залишили якнайбільше простору для внутрішнього дисплея.

Цей екран отримав діагональ 6,7 дюйма, OLED-матрицю, підтримку DC dimming, HDR10+ та навіть частоту оновлення у 144 Гц. Як можна побачити на зображеннях сторінки, дисплей тепер може розділятися на дві задачі та адаптуватися під деякі застосунки у напіврозгорнутому стані (так само себе поводить найбільший конкурент — Samsung Galaxy Flip, який сьогодні має оновитися).

Зовнішній дисплей залишив минулу діагональ — 2,7 дюйма. Він має набір варіантів зображення часу, показує сповіщення, погоду, може виводити зображення з камер для селфі тощо.

Кількість камер змінилася. Основний блок тепер має 50-мегапіксельний ширококутний сенсор, а також 13-мегапіксельний надширококутний з кутом захвату 121° та можливістю знімання макро. Всередині смартфона є 32-мегапіксельна камера для селфі та відеозв’язку.

Працює смартфон під керуванням Android з оболонкою Motorola MyUI 4.0. Їх підтримує Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Також смартфон має три комплектації пам’яті — 8/128, 8/256 та 12/512 ГБ.

Остаточну ціну компанія повідомить завтра. Але наразі немає інформації стосовно географії продажів нового razr. 

Більше коментарів!