Не секрет, що очікувати на нові складані моделі смартфонів від Samsung варто влітку. І тут жодних сюрпризів не сталося. Окрім ще одного пазла від компанії, розв’язавши який можна дізнатися дату цієї події.

Отже, офіційний Twitter-акаунт компанії опублікував три зображення з дописом: «Ми маємо розповісти тобі секрет». Останнє зображення також має напис: «Коли прийде щось більше?».

Далі спойлери, обережно.

Фанатів різного роду пазлів подібним не злякати. Наклавши перше зображення з різними символами на друге з різноколірними кульками, та зіставити це з порядком кольорів на останній картинці, можна отримати дату наступної презентації Galaxy Unpacked — 081022 — або 10 серпня 2022 року. До того ж перші літери на зображені — GF — напевно вказують на Galaxy Fold/Flip.

Раніше Еван Бласс (Evan Blass) встиг опублікувати зображення з датою презентації, яке пізніше було видалено. Але дата, яка була в Евана, збігалася з розв’язкою пазла від Samsung.

На цьогорічну презентацію складаних смартфонів Samsung Galaxy Fold 4 та Flip 4 компанія запросила черговою загадкою

Разом зі смартфонами на презентації можуть бути ще й нові моделі «розумних» годинників Samsung Galaxy Watch 5 та Watch 5 Pro.

Хоча попереду ще будуть точніші анонси, такого пазла цілком вистачає, щоб зарезервувати собі день в календарі, якщо вам цікаво подивитися на нові флагмани компанії. Навіть попри те, що деякі деталі обох моделей вже відомі.