Скандали з особистим життям Маска не вгавають. Цього разу мільярдер спростував інформацію про те, що він розірвав стару дружбу зі співзасновником Google Сергієм Бріном і став причиною його розлучення з Ніколь Шенаган. Раніше Wall Street Journal стверджували, що Маск мав роман із дружиною Бріна, з посиланням на інсайдерів. 

Роман гендиректора Tesla із Шенаган нібито стався на резонансному заході Art Basel у Маямі після того, як Маск порвав із тодішньою дівчиною – співачкою Граймс. Згідно з WSJ, на той час Шенаган і Брін уже були розлучені, але жили разом. Вони мали напружені стосунки.

Ілон Маск спростував повідомлення про роман і розповів, що все ще дружить з Бріном. За його словами, інформація WSJ була заснована на «випадкових чутках від третіх сторін».  

«Це повне лайно. Ми з Сергієм друзі і були на вечірці разом вчора ввечері! Я бачив Ніколь двічі за три роки, і обидва рази довкола було багато людей. Жодної романтики», – написав Маск у Twitter. 

Нагадаємо, Ілон Маск неодноразово потрапляв у ЗМІ через любовні інтриги. Раніше стало відомо, що мільярдер має близнюків від однієї з топменеджерок Neuralink і колишньої співробітниці Tesla, Шивон Зіліс. 

Також його звинувачують у домаганнях до стюардеси SpaceX, яка працювала у корпоративному парку літаків. Жертва стверджує, що мала зробити йому масаж, однак Маск натомість запропонував їй зайнятися сексом. 

Співзасновник Google Сергій Брін також мав гучні випадки, пов’язані з особистим життям. Vanity Fair у 2014 році повідомляли про його стосунки з маркетинговою менеджеркою Google Glass Амандою Розенберг ще під час його першого шлюбу з Енн Войчіцкі. Зараз, під час розлучення, Ніколь Шенаган хоче отримати $1 мільярд з майже $100 мільярдів Сергія Бріна.