Про це бізнесмен написав у Twitter відповідаючи на запитання журналіста IGN. У попередньому твіті Маск в черговий раз похвалив гру Cyberpunk 2077 від CD Projekt та її графічний дизайн.

На думку Маска, повноцінна підтримка Steam на панелі приладів Tesla в довгостроковій перспективі більш логічна, ніж адаптація для неї конкретних ігор.

Зараз панель приладів деяких моделей Tesla вже підтримує окремі ігри спеціально розроблених чи адаптованих ігор. Але на рендері оновленого салону Tesla Model S, який було представлено 27 січня 2022 р., на панелі вже можна побачити такі ігри, як The Witcher 3, Fallout Shelter, Stardew Valley та Cuphead. Раніше Ілон Маск вже казав, що Cyberpunk 2077 буде доступна на панелі приладів пікапу Cybertruck.

Нова 17-дюймова панель приладів Tesla Model S має роздільну здатність 2200×1300 і невеликий час відгуку, потужність медіасистеми становить близько 10 терафлопс, що майже стільки ж як і у консолей нового покоління. Наприклад потужність PlayStation 5 – 10,28 терафлопс, Xbox Series X – 12 терафлопс. Крім того, нова панель буде підтримувати бездротовий ігровий контролер.

Тобто заява Маска щодо підтримки усієї бібліотеки сервісу Steam, чи принаймні ігор, сумісних зі Steam Deck, виглядає досить природно. Почекаємо офіційного анонсу.