Під час сьогоднішньої трансляції REDstreams #2 на офіційному каналі CD PROJEKT RED у Twitch нарешті був анонсований новий патч та реліз консольних версій Cyberpunk 2077, оптимізованих для PS5 та Xbox Series X|S.

Патч 1.5 вносить зміни в систему перків головного героя, дозволяє підбирати метальні ножі, відхиляти вхідні дзвінки, покращує бойовий штучний інтелект супротивників, змінює поведінку байків та машин, покращує видимість під час керування машиною від першої особи, оптимізує ігрову економіку тощо.

Також з патчем 1.5 перехожі агресивніше реагуватимуть на загрозу з вашої сторони й загалом поведінка натовпу на вулицях має виглядати більш “живою”, за словами розробника.

Оптимізований інтерфейс карти: побічні завдання сильніше відрізняються від головних, а система фільтрів допомагає прибрати з карти непотрібні позначки. Також у гру додається можливість у будь-який час змінити зовнішність героя за допомогою “меню у дзеркалі” та орендувати нові апартаменти у різних частинах міста. Також розробники пообіцяли виправлення “тонни багів”.

Патч вже доступний для завантаження на усіх платформах.