Коли Tesla представила нову Model S з кермом-метеликом, це викликало суперечки. Деякі водії були стурбовані проблемою фактичної форми, в той час, як інші — відсутністю звичних перемикачів.

Попри критику, компанія все одно випустила оновлену автівку з таким кермом. На ньому ж й розмістили всі функції, які активуються кнопками. Навіть для таких речей, як покажчики повороту та сигнал. Логіка Маска полягає в тому, що «все введення є помилкою», і що автомобіль повинен автоматично виконувати всі задачі, які раніше були на перемикачах.

Однак такі можливості ще не досягнуті. Особливо, коли мова йде про сигнал. І не дивлячись на помічені прототипи Model S Plaid зі звичайним кермом, Tesla не пропонує такої опції.

Але, здається, компанія нарешті погодилася відмовитися від хоча б однієї з особливостей свого суперечливого керма, оскільки тепер на ньому можливо з’явиться звичайний сигнал.

На сабредіті /r/TeslaMotors користувач виклав фото, де на такому кермі видно наклейку з технічною інформацією, на якій серед іншого є й “сигнал”.

На новому кермі Tesla, можливо, таки з’явиться класичний сигнал

Схоже, Tesla все-таки тестує нову версію свого керма зі звичайним клаксоном, який активується натиском в центрі, де розташована подушка безпеки. Поряд із покажчиком повороту, це була одна з найбільш бажаних змін. Щоправда, наразі невідомо, чи станеться така зміна найближчим часом.