Motorola може провести презентацію нових продуктів 3 квітня. Очікується, що на заході представлять флагманські моделі Edge 50 Pro та Edge 50 Fusion. Про це пише Phone Arena.

Офіційних підтверджень того, що саме представлять на новому заході, немає. Motorola India лише оголосила про подію 3 квітня, де глядачі стануть «свідками злиття мистецтва та інтелекту». Захід має відбутися в Нью-Делі. Компанія зазначила, що додаткова інформація та офіційні запрошення будуть незабаром.

Motorola може представити смартфони Edge 50 Pro та Edge 50 Fusion у квітні

Попри відсутність будь-яких подробиць, ймовірним є те, що компанія представить смартфон Edge 50 Pro, характеристики якого нещодавно потрапили до Мережі.

За повідомленнями, смартфон отримає вигнутий 6,7-дюймовий дисплей із частотою оновлення 165 Гц і 50-мегапіксельною основною камерою, яку доповнять 13-міліметрова ширококутна та 73-міліметрова телефото камера з 6-кратним наближенням.

Очікується, що смартфон матиме процесор Snapdragon 8 Gen 3, 12 ГБ оперативної пам’яті, акумулятором ємністю 4 500 мА•год із підтримкою швидкої дротової зарядки потужністю 125 Вт і швидкої бездротової зарядки потужністю 50 Вт.

Motorola може представити смартфони Edge 50 Pro та Edge 50 Fusion у квітні

Інсайдер Еван Бласс також підтвердив, що компанія працює над моделлю Edge 50 Fusion, яку пропустили у попередньому поколінні. За його повідомленням, смартфон матиме 6,7-дюймовий POLED дисплей, сховище ємністю 256 ГБ та процесор Snapdragon 6 Gen 1.

Він також розповів, що основна камера матиме 50 МП, а селфі – 32 МП. Акумулятор матиме ємність 5 000 мА•год та підтримку заряджання потужністю 68 Вт. Модель Fusion отримає захист від води та пилу IP68, скло Gorilla Glass 5 і три кольори: Peacock Pink, Ballad Blue (веганська шкіра) та Tidal Teal.

Він також підтвердив, що у рекламних матеріалах Motorola згадується така ж дата презентації – 3 квітня.

Нагадуємо, нещодавно компанія також представила нові бюджетні смартфони Moto G Power 5G та Moto G 5G 2024.