Студія Ubisoft Singapore, яка занадто довго працювала над злощасною Skull and Bones, реліз якої очікується вже 16 лютого 2024 року, з другої половини 2023 р. працює ще над одним проєктом у серії Assassin’s Creed – ремейком Assassin’s Creed IV: Black Flag (2013).

Kotaku ще влітку 2023 р. писала про розробку ремейку Black Flag, але цього разу контент-крейтор JorRaptor знайшов на LinkedIn підтвердження існування неанонсованого проєкту у всесвіті Assassin’s Creed над яким працює Ubisoft Singapore.

Насправді це очікувано. Ремейки зараз гарно сприймаються публікою, Black Flag – одна з найулюбленіших частин серії Assassin’s Creed IV, Ubisoft Singapore брала участь у створенні Black Flag і взагалі майже усіх частин гри починаючи з Assassin’s Creed II. Тож тут усе склалося. Іронічно, що на якомусь етапі розробки автори Skull and Bones пропонували повернути гру до коріння і зробити її більш в дусі Assassin’s Creed IV: Black Flag.

У будь-якому разі, чекати ремейк вже наступного року не варто, з тим циклом розробки, якого дотримується Ubisoft зараз це скоріше за все 2026-27 рр.