Багатостраждальна Skull and Bones від Ubisoft дійсно прямує до релізу, який, як і сповіщалось у попередніх витоках, дійсно відбудеться 16 лютого 2024 року.

Разом з анонсом дати виходу Ubisoft підготувала два трейлери, один з яких детально розповідає про геймплей та ігрові режими. І це дійсно Assassin’s Creed IV: Black Flag на стероїдах з кооперативом та PvP. І знаєте, гра виглядає навіть непогано, такі собі мережеві «Корсари». Єдине питання, наскільки агресивною буде монетизація.

Нагадаємо, розробка гри йде з 2013 р., а реліз багато разів переносився. І ось нарешті Skull and Bones вийде 16 лютого 2024 року на PlayStation 5, Xbox Series X|S, Amazon Luna та Windows ПК в Epic Games Store та Ubisoft Store. Кросплей та кроспрогресія підтримуються. Звісно ж, буде і дорожча Premium Edition з доступом на 3 дні раніше та додатковими косметичними предметами та бонусами.

Вартість звичайної версії в Ubisoft Store 1 299 грн, Premium Edition – 1 949 грн. Навіть цікаво, яким в решті решт виявиться цей славнозвісний довгобуд.