Симулятор таксиста Taxi Life: A City Driving Simulator, події якого розгортаються у відтвореній у масштабі 1:1 Барселоні, отримав дату релізу. Гра вийде на ПК в Steam, Xbox Series X|S та PlayStation 5 вже 7 березня 2024 р.

Нагадаємо, у Taxi Life ви маєте створити таксі-бізнес у Барселоні, але починати прийдеться з самого початку, тобто самому сідати за кермо. У грі у масштабі 1:1 відтворено центральну частину Барселони, майже 460 км вулиць, відомі пам’яткі міста тощо.

Вам треба швидко та безпечно доставити пасажирів до потрібної їм точки, а крім того, ви маєте виконувати їх прохання (змінити музику, потеревенити, відкрити вікно та інше), пристосовуватися до ситуації на дорозі, змін погоди та випадкових подій, ремонтувати та покращувати авто, наймати нових водіїв тощо.

Тобто Taxi Life: A City Driving Simulator – це такий собі Euro Truck Simulator 2, але про таксі й в одному дуже красивому іспанському місті. Але ліцензій на автівки у гри поки що немає, з іншого боку і в SCS Software їх з початку не було.

Цікаво, що розробляє Taxi Life зовсім не іспанська студія, а польська Simteract. Поки що в активі студії лише один проєкт, залізнична Train Life: A Railway Simulator, яка має змішані відгуки та Steam-рейтинг 68/100.