Apple може випустити від 60 тис. до 80 тис. одиниць гарнітури Vision Pro до початку продажів 2 лютого 2024 р. Таку думку висловив аналітик TF International Securities Мін-Чі Куо, повідомляє The Verge.

Спеціаліст уважно стежить за виробничими планами технологічного гіганта. Він прогнозує, що у 2024 році компанія відвантажить близько 500 тис. гарнітур доповненої реальності.

Нещодавно Apple оголосила, що її гарнітура надійде в продаж на початку лютого, але спершу лише у США. Попереднє замовлення почнеться 19 січня. Ціна – $3 499, додатково також продаватимуть лінзи за $99 та $149. В майбутньому компанія планує випустити дешевшу версію гарнітури, яка коштуватиме $1 500 до $2 500.

До того в Bloomberg повідомили, що Apple нарощує виробництво гарнітури змішаної реальності Vision Pro та планує запустити продукт у лютому. На заводах у Китаї виробництво нової гарнітури йде на повній швидкості.

Гарнітуру представили на WWDC 2023. Тоді Тім Кук назвав Vision Pro революційним просторовим комп’ютером, який став результатом десятиліття розробки.