Вже традиційно Sony починає “додаткову” роздачу ігор для дорожчих тарифів PS Plus у другій половині місяця, через пару тижнів після загального анонсу для всіх пакетів, включно з базовим PS Plus Essential. Так, з 16 січня для передплатників тарифів Extra і Premium стануть доступні такі ігри для PS4 і PS5:

Tiny Tina’s Wonderlands – Next-Level Edition (PS4, PS5) — розширене видання рольового шутера, що вийшов минулого року, фентезійного спінофу популярної серії Borderlands.

 
Resident Evil 2 (PS4, PS5) — ремейк класичного горору 1998 р. Зазначимо, одночасно з потраплянням до каталогу PS Plus Extra та Premium у цей же день гра з’явиться також у Game Pass.

Hardspace: Shipbreaker (PS5) — симулятор пошуку та утилізації покинутих космічних кораблів.

LEGO City Undercover (PS4) — пригодницька гра у відкритому світі, в якій гравець виступає у ролі поліцейського під прикриттям у тематичному всесвіті Lego City.

 
Just Cause 3 (PS4) — третя частина шутера від третьої особи у відкритому світі з максимальною свободою дій.

Session: Skate Sim (PS4, PS5) — симулятор скейтбордиста з трохи незвичною перспективою, що імітує об’єктив “риб’яче око” камери mini DV.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun (PS4) — орієнтована на стелс тактика у реальному часі з геймплеєм, схожим на Commandos та Desperados, події якої відбуваються у феодальній Японії.

 
Vampire: The Masquerade – Swansong (PS4, PS5) — сюжетна однокористувацька рольова гра, що базується на всесвіті “настолки” Vampire: The Masquerade, в якій гравець керує трьома вампірами з різними здібностями.

Surviving the Aftermath (PS4) — містобудівна стратегія від Paradox Interactive у постапокаліптичному світі, що вважається послідовником Surviving Mars цього ж видавця.

 
Додатково каталог “класики” тарифу PS Plus Premium поповниться наступними іграми: Rally Cross, Star Wars: Episode 1 The Phantom Menace, Street Fighter: 30th Anniversary Collection, Legend of Mana, Secret of Mana.