Вже традиційно в останні дні місяця Sony оголошує роздачу ігор у сервісі PS Plus на наступний місяць. Так, у перших числах нового року всі передплатники всіх тарифів, включно з базовим PS Plus Essential, зможуть додати до своєї бібліотеки наступні тайтли:

A Plague Tale: Requiem (PS5) — пригодницький стелс-екшен, сиквел A Plague Tale: Innocence. A Plague Tale: Requiem вийшла минулого року і розповідає історію сестри та брата у середньовічній Франції під час пандемії чуми, відомої під назвою “Чорна смерть”.

 
Evil West (PS4, PS5) — шутер від третьої особи, в якому ми граємо за мисливця на вампірів, що знищує на Дикому Заході надприродних чудовиськ. Як і A Plague Tale: Requiem, Evil West вийшла порівняно недавно, рік тому.

 
Nobody Saves the World (PS4, PS5) — action/RPG з перспективою зверху вниз, в якій гравець може змінювати форми та здібності свого персонажа.

 
Додатково передплатники PS Plus у січні зможуть отримати Warframe: Syrinx Collection – ексклюзивний набір з кількох видів зброї, обладунків та інших предметів для багатокористувацького бойовика Warframe, що розповсюджується за схемою F2P.

Роздача стартує 2 січня, а поки діє попередня пропозиція: поки що у всіх бажаючих залишається час забрати в PS Plus ігри грудня. Нагадаємо, це Lego 2K Drive, Powerwash Simulator та Sable.