Twitch знову переглянув свою політику щодо оголеності. Нові зміни забороняють стримерам натякати на повну або часткову оголеність. Про це повідомляє Engadget.

Такі умови з’явилися на платформі після того, як стримери під час ефірів застосовували різноманітні візуальні ефекти, наводячи глядачів на думку про оголеність. Приміром, вони використовували чорні цензорні смуги, щоб прикривати статеві органи.

Такий контент технічно не порушував правил Twitch та був належним чином промаркований, але спровокував значні суперечки в спільноті.

З-поміж іншого, нові правила стосуються не лише ефектів, як-от чорні смуги, а й одягу. У Twitch пояснили, що він має бути повністю непрозорим на ділянках тіла, які потребують прикриття.

Нагадаємо, що в грудні Twitch оновив правила щодо сексуального контенту після скандалу, що розгорівся внаслідок появи на сервісі топлес OnlyFans моделі Morgpie. Під час трансляції вона з’явилася перед камерою топлес, але соски грудей у кадр жодного разу не попали, тож формально правила Twitch порушені не були.