Twitch оновив правила щодо сексуального контенту після скандалу, що розгорівся в наслідок появи на сервісі топлес OnlyFans моделі Morgpie. Про це пише Dexerto.

8 грудня 2023 р., нова «мета» набула популярності на Twitch після того, як відео зі стримером, косплеєром та OnlyFans-моделлю Morgpie стало вірусним у соціальних мережах. Під час трансляції Morgpie з’явилася перед камерою топлес, але власне соски грудей у кадр жодного разу не попали, тож формально правила Twitch порушені не були.

Через три дні Morgpie було забанено, але тепер Twitch офіційно змінив свої правила щодо сексуального контенту на платформі та… дозволив деякий сексуальний контент за умови, що він належним чином позначений.

У нових правилах дозволено: контент, який навмисно підкреслює груди, сідниці або тазову область, навіть коли користувач повністю одягнений; «вигадані» повністю оголені жіночі груди та/або статеві органи чи сідниці незалежно від статі; написи на жіночих грудях і/або сідницях незалежно від статі; еротичні танці, які включають жести роздягання або роздягання, наприклад стриптиз; тверкінг, грайндінг та танці на пілоні тепер дозволено транслювати на Twitch без мітки.

Але, трансляції з позначкою «Наркотики, інтоксикація або надмірне вживання тютюну», «Зображення насильства та відразливі зображення», «Азартні ігри», «Сексуальні теми» більше не будуть дозволені на домашній сторінці Twitch.

Twitch також визнав, що його попередні правила для подібного контенту «не відповідали галузевим стандартам і призвели до непропорційного покарання стрімерів-жінок».

Це досить серйозна зміна політики Twitch щодо сексуального контенту. Попри те, що підхід залишається змішаним і все ще не дуже прозорим, багато глядачів все одно задоволені змінами, які відбудуться на домашній сторінці сайту.