Зірку Marvel Джонатана Мейджорса звільнено після того, як актора визнали винним у харасменті. Про це повідомляє The Verge.

Виконавця ролі Канга Завойовника засудили за переслідування та напад на колишню партнерку Грейс Джаббарі. Судовий процес у цій справі тривав два тижні. Остаточний вирок буде оголошений 6 лютого 2024 року.

Актора заарештували після інциденту в березні цього року. Все це сталося в той час, коли слава Джонатана Мейджорса була на піку. Він отримав визнання завдяки серіалу «Країна Лавкрафт» / Lovecraft Country та фільму «Останній темношкірий в Сан-Франциско» / The Last Black Man in San Francisco.

Актор отримував ролі у великих фільмах, кілька з яких вийшли на екрани на початку 2023 року. Серед них – «Крід – 3» / Creed III і «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» / Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

У всесвіті Marvel Джонатан Мейджорс мав стати наступним суперлиходієм, але після вироку суду ситуація змінюється. Поки невідомо, чи планується «перевтілення» Канга. Однак Marvel, певно, захоче тепер зосередитися на іншому лиходієві.