Джонатан Мейджорс, актор, який грає лиходія Канґа в кіновсесвіті Marvel, на минулих вихідних був заарештований у Нью-Йорку через ймовірний напад на жінку. Першим про це повідомило видання TMZ.

Поліція прибула на виклик і виявила 30-річну жінку, яка, схоже, зазнала нападу. Жінка розповіла, що Мейджорс вдарив її по обличчю, «завдавши сильного болю і рваної рани за вухом», йдеться в кримінальній заяві, отриманій ABC News. Прибувши на місце події та побачивши поранену жінку, поліція заарештувала Мейджорса.

Пізніше того ж дня актор з’явився в суді, де йому було пред’явлено звинувачення в домаганнях та спробі нападу. Його відпустили, а наступне судове засідання призначили на 8 травня.

«Він не зробив нічого поганого, – заявив CNN представник Мейджорса. – Ми з нетерпінням чекаємо можливості очистити його імʼя і прояснити ситуацію».

Арешт і звинувачення відбулися в той час, коли слава Мейджорса перебуває на піку. Отримавши визнання завдяки серіалу «Країна Лавкрафт» (Lovecraft Country) та фільму «Останній темношкірий в Сан-Франциско» (The Last Black Man in San Francisco) Мейджорс почав отримувати ролі у великих фільмах, кілька з яких вийшли на екрани на початку 2023 року. Серед них «Крід – 3» і «Людина-мураха та Оса: Квантоманія».

Наразі не повідомляється, чи змінить щось цей арешт і звинувачення, але армія США вже відкликала свій рекламний ролик, в якому знімався Мейджорс.

«Хоча пан Мейджорс невинний, поки його провину не доведено, розсудливість вимагає, щоб ми відкликали нашу рекламу до завершення розслідування цих звинувачень», – йдеться в заяві AEMO, зробленій для CNN.

Під питанням залишаються й майбутні ролі Мейджорса у фільмах кіновсесвіту Marvel, в яких він мав стати новим лиходієм.