Вже традиційно Sony починає “додаткову” роздачу ігор для дорожчих тарифів PS Plus у другій половині місяця, через пару тижнів після загального анонсу для всіх пакетів, включно з базовим PS Plus Essential. Так, з 19 грудня для передплатників тарифів Extra і Premium стануть доступні такі ігри для PS4 і PS5:

Grand Theft Auto V (PS4, PS5) — найцікавіше поповнення каталогу цього місяця, якщо, звісно, ви досі не грали у GTA V.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin (PS4, PS5) — action/RPG у всесвіті Final Fantasy з боями у реальному часі, приквел найпершої частини, що виходила ще на NES.

 
Moto GP23 (PS4, PS5) — чергова частина мотосимулятора від Milestone srl, присвячена сезону 2023 року.

Metal: Hellsinger (PS4, PS5) — “ритм-шутер” від першої особи, який поєднує стилістику шутерів на кшталт DOOM Eternal з ритмічними іграми, де потрібно виконувати певні дії у ритмі саундтреку.

 
Salt and Sacrifice (PS4, PS5) — action/RPG у вигляді сайд-скролера з геймплеєм, натхненним популярною серією Dark Souls.

Moonscars (PS4, PS5) — платформер сайд-скролер у нелінійному світі з олдскульною графікою.

Mega Man 11 (PS4) — платформер, остання на сьогодні частина в оригінальній серії Mega Man (яку ще називають Classic Mega Man), що вийшла у 2018 р.

 
Gigabash (PS4, PS5) — гра у жанрі brawler, або beat ’em up – окремий піджанр файтингів, дія яких відбувається за межами арени, де гравець має битися з кількома супротивниками одночасно.

Grime (PS4, PS5) — action-adventure RPG, геймплей якої розробники характеризують як “soulsvania” – суміш жанрів souls-like та метроїдванії.

Tinykin (PS4, PS5) — 3D-платформер з елементами розв’язання головоломок.

Prodeus (PS4, PS5) — олдскульний шутер з підкреслено піксельною графікою, геймплей якого максимально точно відтворює ігрові механіки класичних шутерів 90-х, у першу чергу DOOM та Quake.

 
Shadowrun Returns, Shadowrun: Dragonfall – Director’s Cut, Shadowrun: Hong Kong – Extended Edition (PS4, PS5) — три частини з серії Shadowrun, тактичні рольові ігри у світі фентезійного кіберпанку.

Додатково каталог “класики” тарифу PS Plus Premium поповниться наступними іграми: Mega Man Legacy Collection (PS4), Mega Man Legacy Collection 2 (PS4), Thrillville (PS4, PS5), Thrillville: Off the Rails (PS4, PS5) та Buzz Lightyear of Star Command (PS4, PS5).