Вже традиційно в останні дні місяця Sony оголошує роздачу ігор у сервісі PS Plus на наступний місяць. Так, у грудні всі передплатники всіх тарифів, включно з базовим PS Plus Essential, зможуть додати до своєї бібліотеки наступні тайтли:

Lego 2K Drive (PS4, PS5) — аркадні перегони у світі LEGO. Гра пропонує відкритий світ, можливість створювати власні тачки з конструктора LEGO, які до того ж ще й можуть трансформуватися, проєктувати треки та руйнувати навколишнє середовище. Lego 2K Drive отримала неоднозначні відгуки від критиків: їм сподобався геймплей, але не підхід “гра як сервіс”.

 
Powerwash Simulator (PS4, PS5) — симулятор сервісу мийки під тиском: гравець заробляє гроші, виконуючи завдання з очищення різних об’єктів та будівель. Гра вийшла минулого року і має кращі оцінки, ніж можна було б уявити, судячи з опису.

 
Sable (PS5) — пригодницька гра про дослідження відкритого світу. У Sable немає бойової системи та чіткої сюжетної лінії — історія світу подається через діалоги з NPC та різні підказки, які знаходить гравець. Крім мандрів світом, геймплей містить у собі вирішення простих головоломок та елементи платформера.

 
Роздача стартує 5 грудня, а поки діє попередня пропозиція: поки що у всіх бажаючих залишається час забрати в PS Plus ігри листопада. Нагадаємо, це Mafia II: Definitive Edition, Dragon Ball: The Breakers та Aliens Fireteam Elite.