Під час інтерв’ю на 2023 Comic Con Experience – Сан-Паулу, Філ Спенсер, голова XBOX, розповів, що бачить як у Starfield з появою великої кількості модів гратимуть ще багато років, як це було зі Skyrim, яка і досі залишається популярною. Про це пишуть Wccftech.

Крім того, Філ розповів, що у гру зіграло вже понад 12 мільйонів гравців з запуску, і що вона все ще входить до 10 найпопулярніших ігор від внутрішніх студій.

«Ви ніколи не знаєте, коли щось стане хітом, але було приємно побачити, що це вдалося. Фактично, Starfield налічує понад 12 мільйонів гравців з моменту її запуску, і вона все ще входить до 10 найпопулярніших ігор від наших студій, тож дякуємо всім за підтримку гри і те, що зробили її неймовірним хітом».

Щодо майбутнього гри, то Філ переконаний, що гра зможе бути на плаву ще довгий час:

«Це наша ціль. Знаєте, Skyrim — це такий дивовижний хіт від Bethesda Game Studios. Говорячи з Тоддом Говардом і командою, я зрозумів, що вони насправді хотіли дати таку ж можливість як зі Skyrim людям, які люблять космос. Ми вже оголосили про наступне доповнення, Shattered Space. Ми також вже повідомили спільноті, що вони отримають усі інструменти для модифікації, щоб вони могли піти і створити власний контент у Starfield, який був настільки важливим для Skyrim. Тож ми впевнені, що гра буде актуальною ще багато років».

Попри те, що Філ Спенсер згадав про перше доповнення, Shattered Space, його дата релізу як і будь-які подробиці поки залишаються невідомими.