Багатостраждальний ремейк легендарної Prince of Persia: The Sands of Time, який мав вийти ще напочатку 2021 р., ще живий і навіть потроху просувається до релізу. Про це з нагоди 20 річниці оригіналу нагадали у X/Twitter розробники.

«Як відомо, пристрасна команда Ubisoft Montreal переосмислює цю легендарну історію, і ми раді повідомити сьогодні, що проєкт пройшов важливу внутрішню віху і розробка прогресує. Ми з нетерпінням чекаємо подальших новин у майбутньому!» – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, спочатку ремейком Prince of Persia: The Sands of Time, який було анонсовано у 2020 році, займалися Ubisoft Pune та Ubisoft Mumbai, але те, що побачили гравці та ЗМІ в перших трейлерах викликало настільки негативну реакцію, що Ubisoft відклала реліз і, в решті решт, відібрала проєкт у індійських студій. Гру передали авторам оригінальної Prince of Persia: The Sands of Time, Ubisoft Montreal, і перенесли на 2022–2023 фінансовий рік, а потім ще далі.

Нової дати релізу ще не оголошували, але, як зрозуміло з повідомлення, роботи потроху просуваються, хоча, судячи з темпу, розробку почали з самого початку. Нових матеріалів по грі поки що нема, тож можна передивитися той самий сумнозвісний трейлер 2020 року.