Багатостраждальний Prince of Persia: Sands of Time Remake, який був анонсований ще у 2020 р. і жорстко розкритикований пресою та гравцями, в черговий раз перенесли. Тепер гру вже не слід чекати у 2023 фінансовому році, тобто вийде вона не раніше травня 2024 року.

Чутки про черговий перенос гри з’явилися після того, як деякі ретейлери, наприклад, GameStop, почали прибирати можливість попередньої покупки гри.

Офіційний коментар Ubisoft з цього приводу звучить так: «Розробкою Prince of Persia: The Sands of Time Remake тепер керуватиме Ubisoft Montreal. Ми пишаємося роботою, зробленою Ubisoft Pune та Ubisoft Mumbai, й Ubisoft Montreal отримає користь від їхніх зусиль, коли нова команда продовжить роботу над створенням цього чудового ремейку.»

Дуже дивне висловлювання, оскільки після передачі ремейку від Ubisoft Pune та Mumbai до Ubisoft Montreal у пресу просочилися декілька дуже різких коментарів та звинувачень з обох боків.

«Ми більше не орієнтуємося на випуск гри у 2023 фінансовому році, тому її було вилучено з продажу. Якщо гравцям потрібно скасувати попереднє замовлення, їм пропонується зв’язатися зі своїм роздрібним продавцем. Ми будуть інформувати гравців про статус проєкту під час розробки.» – додав представник Ubisoft.