На платформі X невдовзі знову відображатимуться заголовки до посилань, які публікують користувачі. Про це оголосив Ілон Маск, пише TechCrunch.

За його словами, це станеться в межах наступного оновлення. Втім, мільярдер не назвав жодних термінів та не навів приклад того, як працюватиме опція.

Нагадаємо, що в жовтні на платформі почали видаляти заголовки та фрагменти текстів із посилань в дописах користувачів. Ці зміни мільярдер анонсував ще влітку. Тоді експерти висловили думку, що в такий спосіб X спонукатиме людей самостійно додавати короткий опис до постів. А це може підштовхнути їх до преміумпідписки, де повідомлення може містити до 25 тис. символів.

Втім, на практиці користувачі стали шукати альтернативні варіанти для публікацій на X. Приміром, люди почали створювати зображення із заголовками, а посилання додавати окремо.

До слова, X нещодавно втрапила в черговий скандал. Він пов’язаний із розміщенням корпоративної реклами світових брендів біля пронацистського контенту на платформі, про що повідомила організація Media Matters. За лічені дні великі компанії відмовилися від рекламних оголошень в соцмережі. Після цих подій X подала до суду на Media Matters, звинувачуючи її в наклепі.