Вже традиційно Sony починає “додаткову” роздачу ігор для дорожчих тарифів PS Plus у другій половині місяця, через пару тижнів після загального анонсу для всіх пакетів, включно з базовим PS Plus Essential. Так, з 21 листопада для передплатників тарифів Extra і Premium стануть доступні такі ігри для PS4 і PS5:

Teardown (PS5) — “симулятор руйнування”, гра, в якій можна зламати будь-яку частину оточення. Свого часу у нас був огляд Teardown, в якому гра отримала відзнаку “Вибір редакції”.

 
Dragon’s Dogma: Dark Arisen (PS4) — розширена версія класичної action/RPG з додатковим контентом, що вийшла через рік після релізу оригінальної гри.

Mobile Suit Gundam: Extreme vs. Maxi Boost On (PS4) — консольний порт гри з аркадних автоматів. Це командний екшен 2-на-2, в якому гравці керують різними мехами зі всесвіту Gundam.

Dead Island: Riptide Definitive Edition (PS4) — ремастер сиквелу першої частини зомбі-екшена, який також отримав всі доповнення.

Superliminal (PS4, PS5) — дуже незвична головоломка від першої особи, геймплей в якій базується на грі з перспективою та оптичними ілюзіями.

 
Eiyuden Chronicle: Rising (PS4, PS5) — японська action/RPG, яка вийшла минулого року і є першою частиною у серії Eiyuden Chronicle, що вважається духовним наступником класичного циклу Suikoden.

Nobunaga’s Ambition: Taishi (PS4) — п’ятнадцята частина у великій серії японських покрокових глобальних рольових стратегій.

Alternate Jake Hunter: Daedalus The Awakening of Golden Jazz (PS4) — візуальна новела-детектив, одна з частин величезного циклу японських пригодницьких ігор Jake Hunter (перша гра вийшла ще у 1987 р. на консолі Famicom).

River City Melee Mach!! (PS4) — командний Beat ’em up (різновид файтингів), оновлена версія River City Melee: Battle Royal Special з нескінченного циклу The Kunio-kun.

Додатково каталог “класики” тарифу PS Plus Premium поповниться наступними іграми: Grandia (PS4, PS5), Jet Moto (PS4, PS5), Up (PS4, PS5), Klonoa Phantasy Reverie Series (PS4, PS5) та PaRappa the Rapper 2 (PS4).