Цього разу Sony змусила гравців чекати — черговий анонс роздачі ігор у сервісі PS Plus дещо запізнився і з’явився вже на початку місяця. Так, у листопаді всі передплатники всіх тарифів, включно з базовим PS Plus Essential, зможуть додати до своєї бібліотеки наступні тайтли:

Mafia II: Definitive Edition (PS4) — ремастер другої частини популярного “мафіозного” бойовика, що вийшов на PlayStation 4, ПК та Xbox One навесні 2020 р. Крім оновленої графіки, Definitive Edition також отримав усі сюжетні доповнення, що виходили до оригінальної гри.

 
Dragon Ball: The Breakers (PS4) — онлайновий асиметричний екшен у всесвіті відомої японської франшизи Dragon Ball. У The Breakers один гравець бере на себе роль одного з відомих у цьому всесвіті злодіїв, а група інших йому протистоїть.

 
Aliens Fireteam Elite (PS4, PS5) — шутер від третьої особи у всесвіті Alien. На відміну від горору Alien Isolation, Aliens Fireteam Elite схожий скоріше на командний шутер Aliens: Colonial Marines — тут гравець також діє у складі загону з трьох десантників (можна грати соло, з ШІ-напарниками, або з друзями).

Роздача стартує 7 листопада, а поки діє попередня пропозиція: поки що у всіх бажаючих залишається час забрати в PS Plus ігри жовтня. Нагадаємо, це The Callisto Protocol, Farming Simulator 22 і Weird West.