Корпорація Microsoft починає поступовий продаж доступу до Copilot асистента на основі штучного інтелекту. Про це пише The Verge.

Поки запуск більше схожий на «попереднє замовлення», адже більшість людей не одразу матимуть змогу користуватися новим помічником.

«Корпоративні клієнти можуть зателефонувати своєму представнику Microsoft, щоб придбати Microsoft 365 Copilot, – пояснили в компанії. – Клієнти, які вже мають Microsoft 365 E3 і E5 (або Business Standard / Premium), можуть почати використовувати Bing Chat Enterprise вже сьогодні».

Вартість користування асистентом зі ШІ коштує $30 на місяць. Але корпоративним клієнтам треба мати щонайменше 300 користувачів, щоб потрапити до списку на отримання доступу до помічника. Відповідно йдеться про вартість від $9 тис. на місяць.

Copilot

Впродовж кількох місяців Microsoft 365 Copilot у межах платної програми раннього доступу протестували вже понад 600 корпоративних клієнтів.

Раніше повідомлялося, що навесні Microsoft анонсувала Copilot асистента на основі штучного інтелекту OpenAI GPT-4, який стане частиною офісних програм Word, Excel, PowerPoint, Outlook та Teams.