Samsung представила Galaxy Flip5 Retro, складаний смартфон з обмеженої серії, розроблений на честь 20-річчя легендарного телефона SGH-E700, випущеного у 2003 році.

Galaxy Flip5 Retro вшановує памʼять легендарного телефона Samsung SGH-E700

SGH-E700 був важливим продуктом для Samsung, оскільки це був перший телефон компанії з вбудованою антеною, і він відіграв важливу роль у зміцненні позицій виробника в індустрії мобільних телефонів.

Samsung планує залучити покупців, демонструючи свою історію інновацій, а SGH-E700 і новий Galaxy Flip5 слугують репрезентативними прикладами шляху компанії від її заснування до наших днів. Протягом десятиліть Samsung представила низку революційних мобільних продуктів, серед яких MP3-телефон SPH-M2500 у 1999 році, телефон-годинник SPH-WP10, телефон-телевізор SCH-M220 та телефон-камера SCH-V200.

Корпус Galaxy Flip5 Retro стилізовано під SGH-E700, зокрема в ньому використано поєднання класичних синього та сріблястого кольорів, популярних в моделях Samsung 2000-х, нову інтерпретацію піксельної графіки того часу та ексклюзивну анімацію на зовнішньому екрані, що зображає міський пейзаж з ноткою ностальгії.

Galaxy Flip5 Retro вшановує памʼять легендарного телефона Samsung SGH-E700

Упаковка моделі включає три картки Flipsuit з логотипами різних епох історії Samsung, чохол Flipsuit і колекційну картку з вигравіруваним зображенням SGH-E700 та унікальним серійним номером, що додає продукту колекційної цінності.

Galaxy Flip5 Retro вшановує памʼять легендарного телефона Samsung SGH-E700

Galaxy Flip5 Retro буде доступний з 1 листопада в Кореї, Великобританії, Німеччині, Іспанії та Австралії, а з 2 листопада — у Франції. Придбати смартфон можна буде виключно через офіційний сайт Samsung.