Все ж компанія Apple цього року таки потішить фанів своїх комп’ютерів. Як розповів Марк Гурман з Bloomberg, виробник планує оновити деякі Mac наприкінці цього місяця. І вже сьогодні на сайті компанії з’явився анонс події, яка пройде в онлайн-форматі.

Окремо почали отримувати запрошення й користувачі. На сайті, як це часто буває, подробиць майже немає, а от імейл-запрошення містять назву презентації — Scary Fast.

Scary Fast: Apple анонсувала свій наступний Special Event

Проте сайт Apple все одно залишає доволі прозорий натяк на тему чергового Special Event, який буде присвячено Mac. Так, анімований логотип компанії змінюється силуетом іконки стандартного застосунку в macOS — Finder (аналог File Explorer у Windows). Такий нескладний «шифр» практично не залишає інших варіантів для здогадок.

Scary Fast: Apple анонсувала свій наступний Special Event

Нагадаю, що пан Гурман як раз і розповідав про потенційні оновлення 24-дюймового iMac, та, можливо, всіх поточних моделей MacBook Pro (включно з 13-дюймовою версією). 

Щоправда, для українських глядачів обрано не найзручніший час. Трансляція почнеться вночі на 31 жовтня, о другій годині за київським часом. Для зручності можна додати подію у свій календар за цим посиланням, яке також містить лінк на сторінку перегляду івенту.

Як завжди переглянути трансляцію можна буде й на YouTube-каналі компанії, або ж на Apple TV.