Ось так буває: зранку проходить інформація ще на рівні чуток, а в обід вона вже підтверджена гарними фотографіями та детальним описом. Це про оновлення автомобіля Nissan Rogue, який в Україні продається під знайомою назвою Nissan X-Trail. То що змінилось?

Перші натяки на нове «обличчя» автомобіля цілком виправдались: нова решітка радіатора, новий бампер, нові чорно-глянцеві елементи. До речі, для Nissan Rogue у максимальних комплектаціях пропонується чорно-глянцевий декор – не лише попереду, але й на дверцятах та колісних арках. А ще колеса прикрашені новими 18-дюймовими колісними дисками. Напевно, всі ці зміни дизайну перейдуть й на оновлений Nissan X-Trail у європейській специфікації.

Щодо змін в салоні, то автомобіль Nissan Rogue отримає пару 12,3-дюймових дисплеїв: перший – як панель приладів, другий – для керування мультимедійною системою. Це новина для ринку США, але це не новина для Nissan X-Trail у європейських версіях, адже такі дисплеї у нього були від початку.

А ось що справді цікаво, то це бензиновий 1,5-літровий 3-циліндровий двигун VC-TURBO потужністю 201 к.с. в американському виконанні. Наприклад, в Україні такий двигун зараз пропонується з потужністю 163 к.с., а потужність близько 200 «коней» і більше можна отримати лише на версіях e-Power. То ж якщо оновлений кросовер Nissan X-Trail отримає двигун збільшеної потужності – це буде чудовим доповненням до зміненої зовнішності.