Автомобіль, який ми знаємо як Nissan X-Trail четвертої генерації, на ринку США відомий під назвою Rogue. Причому відомий він там вже кілька років поспіль, адже на американському ринку він з’явився раніше, ніж на домашньому японському або загальноєвропейському.

Тому для Nissan Rogue прийшов час оновлення – й це дозволяє нам зазирнути у майбутнє для моделі Nissan X-Trail. Що нас чекає при його оновленні? Повністю нове «обличчя»! Ось порівняйте «було-стало»…

Найбільшу увагу одразу привертає решітка радіатора: дуже широка та з масивними горизонтальними лініями. Тепер решітка об’єднує основні блок-фари, які встановлені у власних нішах на бампері – й обриси цих ніш теж змінились. Крім того, відрізняється нижня частина бампера з чорною вставкою. А ще помітні нові колісні диски.

Шпигунські фотографії такого оновленого автомобіля вже з’являлись раніше, проте завжди все було вкрито камуфляжною плівкою – то ж зовнішні оновлення були непомітні. Але на шпигунських фото були помітні зміни в салоні: наприклад, великий горизонтальний дисплей. Проте це буде оновлення саме для американського Nissan Rogue, адже японські та європейські автомобілі Nissan X-Trail одразу отримали такий дисплей.

Також наразі обмаль інформації про технічні зміни майбутнього оновленого Nissan X-Trail/Rogue. То ж зачекаймо офіційної презентації. Але як мінімум дизайн оновленого автомобіля вже зрозумілий. Подобається?