Схоже, Assassin’s Creed Mirage стала великим успіхом для Ubisoft та принесе компанії непогані гроші.

Через тиждень після релізу гри Ubisoft подякувала гравцям за підтримку і назвала Assassin’s Creed Mirage найбільшим релізом студії для консолей нового покоління.

«Оскільки кількість гравців [в Assassin’s Creed Mirage] відповідає минулим успішним запускам, таким як Assassin’s Creed Origins та Assassin’s Creed Odyssey, ми раді такому позитивному прийому. Ми також раді поділитися тим, що Mirage є найбільшим релізом Ubisoft для консолей нового покоління за кількістю продажів (PS5, Xbox Series X-S)», – йдеться у повідомленні серед іншого.

Продажі рівня Assassin’s Creed Origins та Assassin’s Creed Odyssey – це більше ніж 10 млн копій. Це дійсно великий успіх, враховуючи те, що Assassin’s Creed Mirage набагато менша за розміром, та на її розробку пішло суттєво менше часу та грошей, ніж на відбудову величезних відкритих світів попередніх ігор серії.

Що ж, можна лише порадіти за серію, якій такий успіх дасть додатковий поштовх. Наразі відомо, що усі наступні, а з часом і попередні ігри серії будуть зв’язані за допомогою хаба Assassin’s Creed Infinity, який стане таким собі персональним Анімусом гравця у минуле. Перша гра, яка вийде в Infinity, буде Assassin’s Creed: Red, події якої відбуваються у феодальній Японії, наступною – Assassin’s Creed: Hexe у сетингу Середньовічної Європи та полювання на відьом у XVI сторіччі.