Підлітки в США дивляться більше відео на YouTube, ніж на Netflix. Про це свідчить нове дослідження інвестиційного банку Piper Sandler, повідомляє CNBC.

Виявилося, що 29,1% часу, який підлітки щоденно витрачають на перегляд відео, вони приділяють роликам на YouTube. Натомість для Netflix цей показник склав 28,7%. Третю сходинку посідає Hulu із близько 7%.

Ці дані свідчать про те, що потоковий бізнес стає все більш конкурентним, і підкреслюють сильну позицію YouTube як умовно безплатного постачальника онлайн-відео, особливо серед молоді.

У цьому опитування Piper Sandler взяли участь понад 9 000 підлітків по всій території США. Їхній середній вік – трохи менш як 16 років.

Деякі інвестори вважають, що розуміння того, як молодь витрачає свої гроші, може допомогти виявити тенденції в економіці в цілому.

До слова, навесні некомерційна наглядова група Tech Transparency Project заявила, що рекомендації YouTube можуть вести дітей до відео про шкільні стрілянини та іншого контенту, пов’язаного зі зброєю.