Схоже, дуже скоро перелік електромобіль поповниться двома новими моделями від корейців. Наразі парочка KIA EV3 та KIA EV4 мають позначення концептів, але якщо згадати історію KIA EV9 та KIA EV5 – то вони дуже скоро стануть серійними та ще й збережуть ось такий дизайн, що ми можемо бачити вже просто зараз.

Найбільш цікаво виглядає концепт KIA EV4, адже він є провісником електричного седана середнього класу. Попри динамічний нахил заднього скла, компанія описує концепт KIA EV4 саме як «чотири-дверний»; та й лінію крики багажника помітно.

Але окрім самого формату кузова, концепт KIA EV4 також може похизуватись комплексною системою вибору «настрою для водія». В залежності від налаштувань, електромобіль може змінювати не лише стиль руху, але також підсвічування салону, відображення панелі приладів тощо.

Натомість концепт KIA EV3 виконаний вже як компактний кросовер, яких безліч. Проте він також може чимось похизуватись: наприклад, трансформацією салону!

За задумом розробників, концепт KIA EV3 запропонує невеличкий пересувний плаский столик для зручності пасажирів: його можна буде рухати вперед/назад або повертати. Крім того, для концепту KIA EV3 передбачено задній диван з можливістю підіймання вгору – так звільняється більше простору для перевезення великогабаритних речей.

Отже, тепер залишилось лише зачекати втілення концептів KIA EV3 та KIA EV4 у серійні електромобілі!