Dropbox оголосив про оновлення свого веб-інтерфейсу. Компанія обіцяє, що воно стане доступним для всіх користувачів у найближчі місяці. Про це повідомляє The Verge.

В межах оновлення у веб-інтерфейсі з’явилася нова панель дій, яка надаватиме швидкий доступ до таких функцій, як запис екрану, створення папок і завантаження файлів.

Попередній перегляд файлів також перероблено. Dropbox стверджує, що це полегшить редагування зображень, відео та PDF-файлів. Загалом оновлений веб-інтерфейс став «чистішим» та простішим.

Крім цих змін, Dropbox оголосив про запуск у відкритому бета-тестуванні пошуку на основі штучного інтелекту. Йдеться про універсальну функцію Dash, яку компанія представила влітку. Тоді вона заявила, що пошуковик на основі ШІ може отримати доступ до файлів користувачів не тільки в Dropbox, але й в усьому інтернеті.

Компанія також розширює функцію Dropbox AI. Цей інструмент для підбиття підсумків і запитів до документів теж представили влітку. Тепер його дія має розповсюджуватися на весь вміст облікового запису користувача.

З-поміж іншого, компанія анонсувала Dropbox Studio. Цей інструмент позиціонується як універсальний для творців відео.