Virgin Galactic оголосила про завершення ще одного успішного комерційного польоту в космос. Місію Galactic 04 компанія виконала 6 жовтня 2023 р. Про це йдеться в повідомленні компанії.

«…троє нових астронавтів вирушили в космос і привезли з собою неймовірні спогади та розповіді про свій досвід перебування над Землею», – йдеться в повідомленні Virgin Galactic.

У цій місії взяли участь астронавти Рон Розано зі США, Тревор Бітті зі Сполученого Королівства та Наміра Салім з Пакистану, яка стала першою людиною з цієї країни, яка полетіла в космос.

Тепер компанія проводитиме післяпольотні перевірки та аналіз в межах підготовки до наступної комерційної космічної місії Galactic 05.

Нагадаємо, що в червні цього року після більш ніж десятирічної підготовки компанія Virgin Galactic завершила свій перший комерційний космічний політ. Першим клієнтом компанії був італійський уряд, який мав на меті провести дослідження мікрогравітації. Відтоді компанія вже неодноразово виконувала пілотовані місії в космос.